Set ingrijire par Rituals AYURVEDA FOAMING SHOWER GEL 50ml cu comanda online

Rasfata-te asa cum meriti cu un Set ingrijire par Rituals AYURVEDA FOAMING SHOWER GEL 50ml online si corpul tau iti va multumi pe deplin. Un Set ingrijire par Rituals profesional pentru tine este cea mai inspirata alegere pentru o ingrijire ca la carte ori de cate ori simti nevoia.

VEZI PRET

Caracteristici Set ingrijire par Rituals AYURVEDA FOAMING SHOWER GEL 50ml cu comanda online

Categorie: Ingrijirea pielii
Subcategorie: Set ingrijire par Rituals
Id Produs: PSKRITU1379325

Ayurveda este un sistem indian care are ca scop conexiunea armonioasă dintre minte și trup. Produsele din gama The Ritual of Ayurveda emană un miros îmbietor de ulei de migdale dulci care aduce căldură și relaxare. Încet-încet te va învălui aroma sacră a trandafirului indian care te va ajuta să îți aliniezi mintea și trupul. Catifelata spumă de duș The Ritual of Ayurveda te va răsfăța prin finețea și tandrețea sa. Pielea ta va fi cuprinsă de delicatețe și de o aromă amețitoare.

Brand: Rituals
Colectie: AYURVEDA FOAMING SHOWER GEL 50ml

O piele sanatoasa si fina la atingere este ceea ce fiecare dintre noi isi doreste, iar cu un Set ingrijire par Rituals foarte bun poti obtine acest lucru. Cumpara Set ingrijire par Rituals online destinat tie si te vei bucura de un rasfat formidabil.

Un Set ingrijire par Rituals profesional este primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti un corp catifelat. Alege sa cumperi Set ingrijire par Rituals AYURVEDA FOAMING SHOWER GEL 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: