Set machiaj Estée Lauder INGENIOUS COLOR PALETTE SET 20 G 20 Grame cu comanda online

Da o nota incantatoare machiajului cu un Set machiaj Estée Lauder INGENIOUS COLOR PALETTE SET 20 G 20 Grame profesional atunci cand vrei sa ai un look impecabil. Adopta o privire dramatica sau seducatoare, intr-o nuanta superba folosind un Set machiaj Estée Lauder de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Set machiaj Estée Lauder INGENIOUS COLOR PALETTE SET 20 G 20 Grame cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Set machiaj Estée Lauder
Id Produs: PEMMAELAU1196904

Atunci când călătorești, ia cu tine cel mai smart kit frumusețe de la Estee Lauder. INGENIOUS COLOR PAL-ETTE este o trusă inovatoare în care vei găsi tot ce îți trebuie pentru o sesiune perfectă de make up, în călătorie sau acasă. În compartimente detașabile, bine organizate, vei găsi pudra compactă Lucidity, pentru un ton al pielii incredibil de uniform, cu o luminozitate subtilă, patru farduri de pleoape Pure Color Envy Sculpting, pentru combinații infinite ce îți scot în evidență trăsăturile și stilul, Pure Color Blush pentru obraji proaspeți, luminoși și patru nuanțe Pure Color lipstick cu ingrediente ce reflectă lumina și hidratează intens. Kitul de frumusețe include, de asemenea creionul pentru ochi rezistent la apă Double Wear Stay In Place și Double Wear Zero-Smudge Lengthening Mascara ce conferă alungire, curbare și separare per-fectă a genelor, încă de la primul strat aplicat.

Brand: Estée Lauder
Colectie: INGENIOUS COLOR PALETTE SET 20 G 20 Grame

Prezent in arsenalul oricarei doamne sau domnisoare pasionate de make-up, acest Set machiaj Estée Lauder rezistent este de nelipsit atunci cand vrei sa obtii un aer sofisticat.

Alege Set machiaj Estée Lauder online menit sa iti infrumuseteze total machiajul, reusind sa creezi exact acel aspect precum al manechinelor de pe podium. Achizitioneaza Set machiaj Estée Lauder INGENIOUS COLOR PALETTE SET 20 G 20 Grame cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: