Set machiaj Estée Lauder SHAPE+SCULPT EYE SHADOW KIT 25 G cu comanda online

Da o nota incantatoare machiajului cu un Set machiaj Estée Lauder SHAPE+SCULPT EYE SHADOW KIT 25 G profesional atunci cand vrei sa ai un look impecabil. Adopta o privire dramatica sau seducatoare, intr-o nuanta superba folosind un Set machiaj Estée Lauder de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Set machiaj Estée Lauder SHAPE+SCULPT EYE SHADOW KIT 25 G cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Set machiaj Estée Lauder
Id Produs: PEMESELAU1143193

Estee Lauder dezvaluie prima paleta pentru conturarea ochilor, Shape+Sculpt Eyeshadow Kit, ce aduce luminozitate, definire si sculptare privirii. Trioul perfect pentru un machiaj natural de zi sau ca baza pentru un machiaj de seara contine o baza cu formula cremoasa ce adera la suprafata pleoapei si nu se intinde, un iluminator si un fard pentru contur ce ofera umbre si dimensiuni noi ochilor. Acest kit este ideal si pentru reimproaspatare rapida.

Brand: Estée Lauder
Colectie: SHAPE+SCULPT EYE SHADOW KIT 25 G

Prezent in arsenalul oricarei doamne sau domnisoare pasionate de make-up, acest Set machiaj Estée Lauder rezistent este de nelipsit atunci cand vrei sa obtii un aer sofisticat.

Alege Set machiaj Estée Lauder online menit sa iti infrumuseteze total machiajul, reusind sa creezi exact acel aspect precum al manechinelor de pe podium. Achizitioneaza Set machiaj Estée Lauder SHAPE+SCULPT EYE SHADOW KIT 25 G cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: