Set machiaj Guerlain CILS D'ENFER MAXI LASH DUO SET 8.5 ML cu comanda online

Da o nota incantatoare machiajului cu un Set machiaj Guerlain CILS D’ENFER MAXI LASH DUO SET 8.5 ML profesional atunci cand vrei sa ai un look impecabil. Adopta o privire dramatica sau seducatoare, intr-o nuanta superba folosind un Set machiaj Guerlain de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Set machiaj Guerlain CILS D’ENFER MAXI LASH DUO SET 8.5 ML cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Set machiaj Guerlain
Id Produs: PEMMAGUER1032524

Un mascara bogat pigmentat, formulat cu mai multe tipuri de ceara care inmoaie genele si faciliteaza sculptarea lor in stilul dorit. Mascara se aplica usor, uniform, nu lipeste genele intre ele si nu se intinde nici daca intra in contact cu cele mai cremoase produse de machiaj pe care le-ai putea folosi pentru pleoape. Complexul ultra-performant de polimeri curbeaza si ofera volum maxim genelor. Setul contine doua mascara Guerlain Cils D’Enfer.

Brand: Guerlain
Colectie: CILS D’ENFER MAXI LASH DUO SET 8.5 ML

Prezent in arsenalul oricarei doamne sau domnisoare pasionate de make-up, acest Set machiaj Guerlain rezistent este de nelipsit atunci cand vrei sa obtii un aer sofisticat.

Alege Set machiaj Guerlain online menit sa iti infrumuseteze total machiajul, reusind sa creezi exact acel aspect precum al manechinelor de pe podium. Achizitioneaza Set machiaj Guerlain CILS D’ENFER MAXI LASH DUO SET 8.5 ML cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: