Set machiaj L'Oreal FALSE LASH WINGS DUO & EYE LINER SET 14 ML cu comanda online

Da o nota incantatoare machiajului cu un Set machiaj L’Oreal FALSE LASH WINGS DUO & EYE LINER SET 14 ML profesional atunci cand vrei sa ai un look impecabil. Adopta o privire dramatica sau seducatoare, intr-o nuanta superba folosind un Set machiaj L’Oreal de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Set machiaj L’Oreal FALSE LASH WINGS DUO & EYE LINER SET 14 ML cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Set machiaj L’Oreal
Id Produs: PEMMALORE1017251

Doua produse mascara si un tus pentru conturul ochilor intr-un set exclusiv de la L’Oreal Paris: False Lash Wings Mascara, o formula inovatoare ce da genelor volum de la radacina, apoi le intinde si le curbeaza impresionant spre exterior si tusul pentru ochi Super Liner Perfect Slim care iti permite sa trasezi linii fine, chiar si de 4 milimetri.

Brand: L’Oreal
Colectie: FALSE LASH WINGS DUO & EYE LINER SET 14 ML

Prezent in arsenalul oricarei doamne sau domnisoare pasionate de make-up, acest Set machiaj L’Oreal rezistent este de nelipsit atunci cand vrei sa obtii un aer sofisticat.

Alege Set machiaj L’Oreal online menit sa iti infrumuseteze total machiajul, reusind sa creezi exact acel aspect precum al manechinelor de pe podium. Achizitioneaza Set machiaj L’Oreal FALSE LASH WINGS DUO & EYE LINER SET 14 ML cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: