Set parfumuri Azzaro AZZARO WANTED 200ml cu comanda online

Rasfata-te cu acest Set parfumuri Azzaro AZZARO WANTED 200ml si te vei face remarcat/a rapid la fiecare eveniment. Cadou pentru tine sau pentru cineva drag, un Set parfumuri Azzaro originale este intotdeauna o achizitie inteleapta

VEZI PRET

Caracteristici Set parfumuri Azzaro AZZARO WANTED 200ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Set parfumuri Azzaro
Id Produs: PPAETAZZA1263350

Azzaro Wanted este parfumul uimitor care a reusit sa surprinda sarmul si sex-appeal-ul legendarului Loris Azzaro, fondatorul brandului italian. Barbatul Azzaro este cautat de toata lumea pentru calitatile sale uimitoare, invidiat si pus la incercare de barbati si dorit de femei pentru notele sale seducatoare, inalte de menta, lamaie, ghimbir, de mijloc de ienupar si cardamom, sprijinite de o baza adanca de vetiver si boabe de tonka.

Brand: Azzaro
Colectie: AZZARO WANTED 200ml

Fiecare dintre noi are un parfum drag, iar brand-ul de parfumuri Azzaro originale dispune de o linie impresionanta de creatii de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi Set parfumuri Azzaro online.

Daca iti doresti un parfum Azzaro rezistent pentru un o iesire mai speciala, atunci acest set cadou AZZARO WANTED 200ml este cea mai potrivita alegere.

Alege sa cumperi online Set parfumuri Azzaro AZZARO WANTED 200ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: