Set parfumuri Bvlgari MAN WOOD ESSENCE DUO SET 120ml cu comanda online

Rasfata-te cu acest Set parfumuri Bvlgari MAN WOOD ESSENCE DUO SET 120ml si te vei face remarcat/a rapid la fiecare eveniment. Cadou pentru tine sau pentru cineva drag, un Set parfumuri Bvlgari originale este intotdeauna o achizitie inteleapta

VEZI PRET

Caracteristici Set parfumuri Bvlgari MAN WOOD ESSENCE DUO SET 120ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Set parfumuri Bvlgari
Id Produs: PPABVLG1373246

Echilibrul dorit între viața citadină agitată și natură a fost înfăptuit de către bărbatul Bvlgari, gentlemanul perfect adaptat care poate însă auzi și chemarea naturii și acționa în acest sens atunci când trebuie. Putere, determinare, seducție și masculinitate adevărată pot fi găsite în acest parfum lemnos, condimentat cu arome exotice și mediteraneene, precum frunze de coriandru, citrice din Italia și vetiver din Haiti, ulei de benzoină din Siam și o bază adâncă de cedru care rafinează întreaga compoziție minunată. Setul conține două parfumuri.

Brand: Bvlgari
Colectie: MAN WOOD ESSENCE DUO SET 120ml

Fiecare dintre noi are un parfum drag, iar brand-ul de parfumuri Bvlgari originale dispune de o linie impresionanta de creatii de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi Set parfumuri Bvlgari online.

Daca iti doresti un parfum Bvlgari rezistent pentru un o iesire mai speciala, atunci acest set cadou MAN WOOD ESSENCE DUO SET 120ml este cea mai potrivita alegere.

Alege sa cumperi online Set parfumuri Bvlgari MAN WOOD ESSENCE DUO SET 120ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: