Set parfumuri Calvin Klein EUPHORIA SET 200 ML 200ml cu comanda online

Rasfata-te cu acest Set parfumuri Calvin Klein EUPHORIA SET 200 ML 200ml si te vei face remarcat/a rapid la fiecare eveniment. Cadou pentru tine sau pentru cineva drag, un Set parfumuri Calvin Klein originale este intotdeauna o achizitie inteleapta

VEZI PRET

Caracteristici Set parfumuri Calvin Klein EUPHORIA SET 200 ML 200ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Set parfumuri Calvin Klein
Id Produs: PPAEPCKLE1215083

Un parfum vesel, pozitiv si ispititor pentru femei, Calvin Klein Euphoria prezinta una dintre cele mai creative combinatii de arome. Acestea variaza de la rodie la curmal japonez, lotus, orhidee neagra, violete si acorduri lemnoase, pe care parca le si auzi in bataia unui vant bland, imaginar. Setul cu apa de parfum si lotiunea pentru corp te incurajeaza sa te bucuri de viata, sa iei ce e mai bun de la ea si sa-ti descoperi ritmul interior.

Brand: Calvin Klein
Colectie: EUPHORIA SET 200 ML 200ml

Fiecare dintre noi are un parfum drag, iar brand-ul de parfumuri Calvin Klein originale dispune de o linie impresionanta de creatii de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi Set parfumuri Calvin Klein online.

Daca iti doresti un parfum Calvin Klein rezistent pentru un o iesire mai speciala, atunci acest set cadou EUPHORIA SET 200 ML 200ml este cea mai potrivita alegere.

Alege sa cumperi online Set parfumuri Calvin Klein EUPHORIA SET 200 ML 200ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: