Set parfumuri Cartier L'ENVOL DE CARTIER SET 180ml cu comanda online

Rasfata-te cu acest Set parfumuri Cartier L’ENVOL DE CARTIER SET 180ml si te vei face remarcat/a rapid la fiecare eveniment. Cadou pentru tine sau pentru cineva drag, un Set parfumuri Cartier originale este intotdeauna o achizitie inteleapta

VEZI PRET

Caracteristici Set parfumuri Cartier L’ENVOL DE CARTIER SET 180ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Set parfumuri Cartier
Id Produs: PPACART1214921

Brandul Cartier promovează masculinitatea și toate atributele acesteia prin creațiile sale unice. Parfumul L’Envol a avut ca inspirație un pionier din domeniul aviatic, Alberto Santos-Dumont. Simplitatea compoziției conferă prospețime prin aromele citrice predominante care se rafinează datorită mierii și a lemnului de guaiac. Acest parfum, după cum sugerează și numele, te va purta către cel mai rafinat și elegant zbor din viața ta. L’Envol se adresează bărbatului liber, determinat, aventuros și ambițios. Dăruiește acest minunat fond de ten care conține parfumul și un gel de duș.

Brand: Cartier
Colectie: L’ENVOL DE CARTIER SET 180ml

Fiecare dintre noi are un parfum drag, iar brand-ul de parfumuri Cartier originale dispune de o linie impresionanta de creatii de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi Set parfumuri Cartier online.

Daca iti doresti un parfum Cartier rezistent pentru un o iesire mai speciala, atunci acest set cadou L’ENVOL DE CARTIER SET 180ml este cea mai potrivita alegere.

Alege sa cumperi online Set parfumuri Cartier L’ENVOL DE CARTIER SET 180ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: