Set parfumuri Chloe SIGNATURE SET 180ml cu comanda online

Rasfata-te cu acest Set parfumuri Chloe SIGNATURE SET 180ml si te vei face remarcat/a rapid la fiecare eveniment. Cadou pentru tine sau pentru cineva drag, un Set parfumuri Chloe originale este intotdeauna o achizitie inteleapta

VEZI PRET

Caracteristici Set parfumuri Chloe SIGNATURE SET 180ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Set parfumuri Chloe
Id Produs: PPACHLO1460105

Notele lui Chloé Signature Eau de Parfum se joacă una împotriva celeilalte și seduc publicul prin eleganță, inocență și îndrăzneală. Parfumul este foarte versatil și a fost creat pentru a deveni semnătura ta personală. Acesta este un set travel exclusive în ediție limitată și conține o apă de parfum de 75ml, o loțiune de corp de 100ml și o mini apă de parfum de 5ml.

Brand: Chloe
Colectie: SIGNATURE SET 180ml

Fiecare dintre noi are un parfum drag, iar brand-ul de parfumuri Chloe originale dispune de o linie impresionanta de creatii de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi Set parfumuri Chloe online.

Daca iti doresti un parfum Chloe rezistent pentru un o iesire mai speciala, atunci acest set cadou SIGNATURE SET 180ml este cea mai potrivita alegere.

Alege sa cumperi online Set parfumuri Chloe SIGNATURE SET 180ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: