Set parfumuri Dolce & Gabbana INTENSO POUR HOMME XMAS SET 275 ML 275ml cu comanda online

Rasfata-te cu acest Set parfumuri Dolce & Gabbana INTENSO POUR HOMME XMAS SET 275 ML 275ml si te vei face remarcat/a rapid la fiecare eveniment. Cadou pentru tine sau pentru cineva drag, un Set parfumuri Dolce & Gabbana originale este intotdeauna o achizitie inteleapta

VEZI PRET

Caracteristici Set parfumuri Dolce & Gabbana INTENSO POUR HOMME XMAS SET 275 ML 275ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Set parfumuri Dolce & Gabbana
Id Produs: PPAEPDOGA1218179

Setul Dolce&Gabbana Intenso contine apa de parfum, gel pentru dus si lotiune after shave ce impartasesc un contrast de note calde, puternice si proaspete, ce se deschide cu busuioc, lavanda si note acvatice. Lemnos si aromat, aceasta apa de parfum exprima instinct si emotie in forma cea mai pura, a unui barbat ancorat in traditie dar adaptat lumii modern.

Brand: Dolce & Gabbana
Colectie: INTENSO POUR HOMME XMAS SET 275 ML 275ml

Fiecare dintre noi are un parfum drag, iar brand-ul de parfumuri Dolce & Gabbana originale dispune de o linie impresionanta de creatii de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi Set parfumuri Dolce & Gabbana online.

Daca iti doresti un parfum Dolce & Gabbana rezistent pentru un o iesire mai speciala, atunci acest set cadou INTENSO POUR HOMME XMAS SET 275 ML 275ml este cea mai potrivita alegere.

Alege sa cumperi online Set parfumuri Dolce & Gabbana INTENSO POUR HOMME XMAS SET 275 ML 275ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: