Set parfumuri Elie Saab GIRL OF NOW 240ml cu comanda online

Rasfata-te cu acest Set parfumuri Elie Saab GIRL OF NOW 240ml si te vei face remarcat/a rapid la fiecare eveniment. Cadou pentru tine sau pentru cineva drag, un Set parfumuri Elie Saab originale este intotdeauna o achizitie inteleapta

VEZI PRET

Caracteristici Set parfumuri Elie Saab GIRL OF NOW 240ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Set parfumuri Elie Saab
Id Produs: PPAEPSAAB1279811

Elie Saab Girl of Now este un parfum oriental care este dedicat fetelor It ale generatiei noastre, celor care ies in evidenta prin feminitate si gratie, al celor care ii inspira pe ceilalti si reprezinta un model pozitiv. Al celor care stralucesc, sunt invidiate, apreciate si iubite de toata lumea. Totul pe note de fistic, migdale, boabe de tonka si patchouli.

Brand: Elie Saab
Colectie: GIRL OF NOW 240ml

Fiecare dintre noi are un parfum drag, iar brand-ul de parfumuri Elie Saab originale dispune de o linie impresionanta de creatii de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi Set parfumuri Elie Saab online.

Daca iti doresti un parfum Elie Saab rezistent pentru un o iesire mai speciala, atunci acest set cadou GIRL OF NOW 240ml este cea mai potrivita alegere.

Alege sa cumperi online Set parfumuri Elie Saab GIRL OF NOW 240ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: