Set parfumuri Giorgio Armani ACQUA DI GIO ABSOLU TRIO SET 190ml cu comanda online

Rasfata-te cu acest Set parfumuri Giorgio Armani ACQUA DI GIO ABSOLU TRIO SET 190ml si te vei face remarcat/a rapid la fiecare eveniment. Cadou pentru tine sau pentru cineva drag, un Set parfumuri Giorgio Armani originale este intotdeauna o achizitie inteleapta

VEZI PRET

Caracteristici Set parfumuri Giorgio Armani ACQUA DI GIO ABSOLU TRIO SET 190ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Set parfumuri Giorgio Armani
Id Produs: PPAARMA1403079

Acqua di Giò Absolu reprezinta celebrarea relației dintre om și natura. Conturând partea neîmblânzită a masculinității in lupta cu forțele naturii, omul însuși fiind o forța a naturii, o puternica explozie are loc: de rozmarin, lavanda, boabe de tonka, patchouli, cu o inima de laudanum și esențe lemnoase. Forța absoluta și eleganta. Setul conține un parfum, o loțiune after-shave și un gel de duș.

Brand: Giorgio Armani
Colectie: ACQUA DI GIO ABSOLU TRIO SET 190ml

Fiecare dintre noi are un parfum drag, iar brand-ul de parfumuri Giorgio Armani originale dispune de o linie impresionanta de creatii de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi Set parfumuri Giorgio Armani online.

Daca iti doresti un parfum Giorgio Armani rezistent pentru un o iesire mai speciala, atunci acest set cadou ACQUA DI GIO ABSOLU TRIO SET 190ml este cea mai potrivita alegere.

Alege sa cumperi online Set parfumuri Giorgio Armani ACQUA DI GIO ABSOLU TRIO SET 190ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: