Set parfumuri Giorgio Armani POUR FEMME SET 225ml cu comanda online

Rasfata-te cu acest Set parfumuri Giorgio Armani POUR FEMME SET 225ml si te vei face remarcat/a rapid la fiecare eveniment. Cadou pentru tine sau pentru cineva drag, un Set parfumuri Giorgio Armani originale este intotdeauna o achizitie inteleapta

VEZI PRET

Caracteristici Set parfumuri Giorgio Armani POUR FEMME SET 225ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Set parfumuri Giorgio Armani
Id Produs: PPAEPARMA1274398

Giorgio Armani Set cuprinde trei produse de lux din Gama Armani Code, Armani Code Eau de Parfum, lotiunea de corp si gelul de dus aferent. Armani Code Eau de Parfum ne dezvaluie la baza sa note vanilie, lemn de santal si miere, urcand spre floare de portocal si ghimbir, si culminand cu iasomie Sambac si portocala amara. O fantezie florala suprinsa in senzuale adieri de citrice, punctata cu acorduri aromatice.

Brand: Giorgio Armani
Colectie: POUR FEMME SET 225ml

Fiecare dintre noi are un parfum drag, iar brand-ul de parfumuri Giorgio Armani originale dispune de o linie impresionanta de creatii de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi Set parfumuri Giorgio Armani online.

Daca iti doresti un parfum Giorgio Armani rezistent pentru un o iesire mai speciala, atunci acest set cadou POUR FEMME SET 225ml este cea mai potrivita alegere.

Alege sa cumperi online Set parfumuri Giorgio Armani POUR FEMME SET 225ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: