Set parfumuri Givenchy ANGE OU DÉMON SET 115ml cu comanda online

Rasfata-te cu acest Set parfumuri Givenchy ANGE OU DÉMON SET 115ml si te vei face remarcat/a rapid la fiecare eveniment. Cadou pentru tine sau pentru cineva drag, un Set parfumuri Givenchy originale este intotdeauna o achizitie inteleapta

VEZI PRET

Caracteristici Set parfumuri Givenchy ANGE OU DÉMON SET 115ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Set parfumuri Givenchy
Id Produs: PPAGIVE1362136

Imaginea aleasă de Givenchy pentru a ilustra cel mai bine femeia senzuală, al cărei secret constă în arta cu care își folosește fascinanta putere de seducție a fost și de această dată – Uma Thurman, una dintre colaboratoarele foarte apropiate ale brandului. Sticla înveșmântată în culoarea sclipitoare a șampaniei roze ascunde un amestec de arome incendiare de flori albe, frunze de ceai verde, iasomie, bujor și patchouli. Givenchy se joaca cu aromele cunoscându-le toate secretele! Setul conține un parfum și un spray travel-size.

Brand: Givenchy
Colectie: ANGE OU DÉMON SET 115ml

Fiecare dintre noi are un parfum drag, iar brand-ul de parfumuri Givenchy originale dispune de o linie impresionanta de creatii de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi Set parfumuri Givenchy online.

Daca iti doresti un parfum Givenchy rezistent pentru un o iesire mai speciala, atunci acest set cadou ANGE OU DÉMON SET 115ml este cea mai potrivita alegere.

Alege sa cumperi online Set parfumuri Givenchy ANGE OU DÉMON SET 115ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: