Set parfumuri Givenchy DAHLIA DIVIN LE NECTAR 65 ML 65ml cu comanda online

Rasfata-te cu acest Set parfumuri Givenchy DAHLIA DIVIN LE NECTAR 65 ML 65ml si te vei face remarcat/a rapid la fiecare eveniment. Cadou pentru tine sau pentru cineva drag, un Set parfumuri Givenchy originale este intotdeauna o achizitie inteleapta

VEZI PRET

Caracteristici Set parfumuri Givenchy DAHLIA DIVIN LE NECTAR 65 ML 65ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Set parfumuri Givenchy
Id Produs: PPAEPGIVE1219109

Givenchy Dahlia Divin Le Nectar de Parfum urca frumusetea si farmecul feminin pe cele mai inainte culmi. Dansand cu note florale, esente lemnoase, vanilie si boabe de tonka, acest parfum, cat si miniatura lui sunt cea mai pura expresie a aurei divine a femeii, portretizata in toata splendoarea sa. Puternica dar delicata, femeia Dahlia Divin este focoasa si instinctuala, cu o frumusete ce izvoraste din gratia si puterea sa, lucru exprimat cu succes prin elementele aurite ale sticlei.

Brand: Givenchy
Colectie: DAHLIA DIVIN LE NECTAR 65 ML 65ml

Fiecare dintre noi are un parfum drag, iar brand-ul de parfumuri Givenchy originale dispune de o linie impresionanta de creatii de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi Set parfumuri Givenchy online.

Daca iti doresti un parfum Givenchy rezistent pentru un o iesire mai speciala, atunci acest set cadou DAHLIA DIVIN LE NECTAR 65 ML 65ml este cea mai potrivita alegere.

Alege sa cumperi online Set parfumuri Givenchy DAHLIA DIVIN LE NECTAR 65 ML 65ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: