Set parfumuri Givenchy GENTLEMAN SET 65ml cu comanda online

Rasfata-te cu acest Set parfumuri Givenchy GENTLEMAN SET 65ml si te vei face remarcat/a rapid la fiecare eveniment. Cadou pentru tine sau pentru cineva drag, un Set parfumuri Givenchy originale este intotdeauna o achizitie inteleapta

VEZI PRET

Caracteristici Set parfumuri Givenchy GENTLEMAN SET 65ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Set parfumuri Givenchy
Id Produs: PPAETGIVE1274088

Givenchy lansează apa de toaletă Gentleman inspirată de bărbatul rafinat și elegant. Elixirul încrederii conține la bază piele, paciuli și coajă de vanilie neagră care aduce un aer cald parfumului și completează perfect atitudinea și creșterea aleasă a bărbatului Gentleman. Notele contradictorii reflectă personalitatea acestuia: înțepătorul cardamon aduce intensitate parfumului, exact ca masculinitatea și apariția impresionantă a bărbatului, iar pe de altă parte lavanda și para aduc echilibru prin aromele delicate precum rafinamentul de care dă dovadă eleganței sale. Givenchy se adresează tuturor bărbaților stilați care vor să își evidențieze calitățile și senzualitatea. Setul conține un parfum în mărime standard și o variantă mini perfectă pentru călătorii.

Brand: Givenchy
Colectie: GENTLEMAN SET 65ml

Fiecare dintre noi are un parfum drag, iar brand-ul de parfumuri Givenchy originale dispune de o linie impresionanta de creatii de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi Set parfumuri Givenchy online.

Daca iti doresti un parfum Givenchy rezistent pentru un o iesire mai speciala, atunci acest set cadou GENTLEMAN SET 65ml este cea mai potrivita alegere.

Alege sa cumperi online Set parfumuri Givenchy GENTLEMAN SET 65ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: