Set parfumuri Givenchy MINIATURES SET 25ml cu comanda online

Rasfata-te cu acest Set parfumuri Givenchy MINIATURES SET 25ml si te vei face remarcat/a rapid la fiecare eveniment. Cadou pentru tine sau pentru cineva drag, un Set parfumuri Givenchy originale este intotdeauna o achizitie inteleapta

VEZI PRET

Caracteristici Set parfumuri Givenchy MINIATURES SET 25ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Set parfumuri Givenchy
Id Produs: PPAGIVE1397416

Nu este nimic mai adorabil decât colecționarea parfumurilor în miniatură. Elegantele și rafinatele creații ale marilor branduri în variantele lor mici te vor binedispune întotdeauna. Acest set conține cinci dintre cele mai irezistibile și amețitoare parfumuri semnate Givenchy: Eau demoiselle Eau Florale, Live Irresistible Eau de Parfum, L’Interdit Eau de Pafum, Live Irresistible Eau de Toilette Blossom Crush, Dahlia divin Eau de Parfum.

Brand: Givenchy
Colectie: MINIATURES SET 25ml

Fiecare dintre noi are un parfum drag, iar brand-ul de parfumuri Givenchy originale dispune de o linie impresionanta de creatii de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi Set parfumuri Givenchy online.

Daca iti doresti un parfum Givenchy rezistent pentru un o iesire mai speciala, atunci acest set cadou MINIATURES SET 25ml este cea mai potrivita alegere.

Alege sa cumperi online Set parfumuri Givenchy MINIATURES SET 25ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: