Set parfumuri Hermes UN JARDIN SUR LE NIL SET 188ml cu comanda online

Rasfata-te cu acest Set parfumuri Hermes UN JARDIN SUR LE NIL SET 188ml si te vei face remarcat/a rapid la fiecare eveniment. Cadou pentru tine sau pentru cineva drag, un Set parfumuri Hermes originale este intotdeauna o achizitie inteleapta

VEZI PRET

Caracteristici Set parfumuri Hermes UN JARDIN SUR LE NIL SET 188ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Set parfumuri Hermes
Id Produs: PPAHERM1410867

Un Jardin Sur le Nil este al doilea parfum din impresionanta colecție „Un Jardin”, prin care Hermès adună esențe din toate grădinile lumii pentru a oferi o experiență senzorială de neegalat. Inspirat din grădinile Nilului de la Aswan, Egipt, Hermès pornește o călătorie aromatică ghidată de mango verde, continuată de notele de nufăr și bujor roz și încheiată misterios de tămâie, stânjenel și mosc. Frumusețea grădinilor lumii este adusă în mod magic pe pielea fiecăruia dintre noi. Setul festiv conține un parfum, miniatura sa de colecție și o loțiune de corp.

Brand: Hermes
Colectie: UN JARDIN SUR LE NIL SET 188ml

Fiecare dintre noi are un parfum drag, iar brand-ul de parfumuri Hermes originale dispune de o linie impresionanta de creatii de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi Set parfumuri Hermes online.

Daca iti doresti un parfum Hermes rezistent pentru un o iesire mai speciala, atunci acest set cadou UN JARDIN SUR LE NIL SET 188ml este cea mai potrivita alegere.

Alege sa cumperi online Set parfumuri Hermes UN JARDIN SUR LE NIL SET 188ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: