Set parfumuri Hugo Boss BOSS BOTTLED SET 350ml cu comanda online

Rasfata-te cu acest Set parfumuri Hugo Boss BOSS BOTTLED SET 350ml si te vei face remarcat/a rapid la fiecare eveniment. Cadou pentru tine sau pentru cineva drag, un Set parfumuri Hugo Boss originale este intotdeauna o achizitie inteleapta

VEZI PRET

Caracteristici Set parfumuri Hugo Boss BOSS BOTTLED SET 350ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Set parfumuri Hugo Boss
Id Produs: PPABOSS1460103

Latura abstractă a stilului Hugo Boss e perfect capturată în esența Boss Bottled, lansată în 1998 și destinată bărbaților cât se poate de reali! Parfumul creat de Hugo Boss e în același timp proaspăt și înțepător, puternic și masculin. Notele de măr și citrice sunt perfect echilibrate de inserții pasionale precum frunzele cărnoase ale mușcatelor și promițătoare precum scorțișoara pe spuma unui cappuccino. Santalul, uleiul de vetiver și prețiosul cedru desăvârșesc această apă de toaletă. Acest set este travel exclusive și conține o apă de toaletă, un deodorant spray și un gel de duș.

Brand: Hugo Boss
Colectie: BOSS BOTTLED SET 350ml

Fiecare dintre noi are un parfum drag, iar brand-ul de parfumuri Hugo Boss originale dispune de o linie impresionanta de creatii de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi Set parfumuri Hugo Boss online.

Daca iti doresti un parfum Hugo Boss rezistent pentru un o iesire mai speciala, atunci acest set cadou BOSS BOTTLED SET 350ml este cea mai potrivita alegere.

Alege sa cumperi online Set parfumuri Hugo Boss BOSS BOTTLED SET 350ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: