Set parfumuri Hugo Boss HUGO SET 150ml cu comanda online

Rasfata-te cu acest Set parfumuri Hugo Boss HUGO SET 150ml si te vei face remarcat/a rapid la fiecare eveniment. Cadou pentru tine sau pentru cineva drag, un Set parfumuri Hugo Boss originale este intotdeauna o achizitie inteleapta

VEZI PRET

Caracteristici Set parfumuri Hugo Boss HUGO SET 150ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Set parfumuri Hugo Boss
Id Produs: PPABOSS1411252

Avem o singură viață, așa că am face bine să o trăim în proprii noștri termeni! Apa de toaletă Hugo poate fi un aliat minunat în această călătorie! Proaspătă, cu mici accente tăioase incitante și foarte masculine, această apa de toaletă este despre a trăi viața intens și se adresează unui bărbat care își caută un stil personal. Parfumul se adresează bărbaților cu personalitate puternică, oferă o plajă bogată și inspirată de note de la lavandă, măr verde, mentă, grapefruit și busuioc până la garoafe, salvie, mușcate, patchouli și brad. Setul conține apa de toaletă și un deodorant stick.

Brand: Hugo Boss
Colectie: HUGO SET 150ml

Fiecare dintre noi are un parfum drag, iar brand-ul de parfumuri Hugo Boss originale dispune de o linie impresionanta de creatii de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi Set parfumuri Hugo Boss online.

Daca iti doresti un parfum Hugo Boss rezistent pentru un o iesire mai speciala, atunci acest set cadou HUGO SET 150ml este cea mai potrivita alegere.

Alege sa cumperi online Set parfumuri Hugo Boss HUGO SET 150ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: