Set parfumuri Jean Paul Gaultier LE MALE SET 200ml cu comanda online

Rasfata-te cu acest Set parfumuri Jean Paul Gaultier LE MALE SET 200ml si te vei face remarcat/a rapid la fiecare eveniment. Cadou pentru tine sau pentru cineva drag, un Set parfumuri Jean Paul Gaultier originale este intotdeauna o achizitie inteleapta

VEZI PRET

Caracteristici Set parfumuri Jean Paul Gaultier LE MALE SET 200ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Set parfumuri Jean Paul Gaultier
Id Produs: PPAGAUT1459999

Acest parfum marca Jean Paul Gaultier eliberează necondiționat bărbații din chingile convențiilor, aruncându-i într-o lume pasionantă și senzuală. Oferind o combinație de arome marca Jean Paul Gaultier, Le Male e esența originalului privit printr-o lupă a eleganței clasice. Menta, lavanda și vanilia se amestecă inspirat cu scorțișoara stârnind o atracție magnetică. Acest set travel exclusive în ediție limitată conține o apă de toaletă și un gel de duș.

Brand: Jean Paul Gaultier
Colectie: LE MALE SET 200ml

Fiecare dintre noi are un parfum drag, iar brand-ul de parfumuri Jean Paul Gaultier originale dispune de o linie impresionanta de creatii de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi Set parfumuri Jean Paul Gaultier online.

Daca iti doresti un parfum Jean Paul Gaultier rezistent pentru un o iesire mai speciala, atunci acest set cadou LE MALE SET 200ml este cea mai potrivita alegere.

Alege sa cumperi online Set parfumuri Jean Paul Gaultier LE MALE SET 200ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: