Set parfumuri L'occitane TERRE DE LUMIERE SET 170ml cu comanda online

Rasfata-te cu acest Set parfumuri L’occitane TERRE DE LUMIERE SET 170ml si te vei face remarcat/a rapid la fiecare eveniment. Cadou pentru tine sau pentru cineva drag, un Set parfumuri L’occitane originale este intotdeauna o achizitie inteleapta

VEZI PRET

Caracteristici Set parfumuri L’occitane TERRE DE LUMIERE SET 170ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Set parfumuri L’occitane
Id Produs: PPAEPOCCI1273961

L’Occitane Terre de Lumiere este un tip de parfum special, un parfum concentrat pe naturalete si puritate, o aroma usoara care a reusit sa prinda acea vraja care se raspandeste deasupra pamantului la primele ore ale diminetii. Momentul acela in care te simti liber sa pornesti iar de la inceput, sa prinzi acea magie a naturii si sa pastrezi putin din ea, pe note de coacaze, bergamota, bujori, migdale, boabe de tonka si chiar si note animale.

Brand: L’occitane
Colectie: TERRE DE LUMIERE SET 170ml

Fiecare dintre noi are un parfum drag, iar brand-ul de parfumuri L’occitane originale dispune de o linie impresionanta de creatii de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi Set parfumuri L’occitane online.

Daca iti doresti un parfum L’occitane rezistent pentru un o iesire mai speciala, atunci acest set cadou TERRE DE LUMIERE SET 170ml este cea mai potrivita alegere.

Alege sa cumperi online Set parfumuri L’occitane TERRE DE LUMIERE SET 170ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: