Set parfumuri Paco Rabanne INVICTUS SET 200ml cu comanda online

Rasfata-te cu acest Set parfumuri Paco Rabanne INVICTUS SET 200ml si te vei face remarcat/a rapid la fiecare eveniment. Cadou pentru tine sau pentru cineva drag, un Set parfumuri Paco Rabanne originale este intotdeauna o achizitie inteleapta

VEZI PRET

Caracteristici Set parfumuri Paco Rabanne INVICTUS SET 200ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Set parfumuri Paco Rabanne
Id Produs: PPARABN1459997

Invictus este un cuvânt cu atâta rezonanță, care aduce aminte de marile parade ale gladiatorilor, de tribunele fanatice și uralele de victorie. Invincibilul pentru care Paco Rabanne a creat acest parfum este luptatorul urban contemporan, cu prestanță si o ambitie pe masură. Acest set travel exclusive în ediție limitată conține o apă de toaletă și un șampon.

Brand: Paco Rabanne
Colectie: INVICTUS SET 200ml

Fiecare dintre noi are un parfum drag, iar brand-ul de parfumuri Paco Rabanne originale dispune de o linie impresionanta de creatii de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi Set parfumuri Paco Rabanne online.

Daca iti doresti un parfum Paco Rabanne rezistent pentru un o iesire mai speciala, atunci acest set cadou INVICTUS SET 200ml este cea mai potrivita alegere.

Alege sa cumperi online Set parfumuri Paco Rabanne INVICTUS SET 200ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: