Set parfumuri Paco Rabanne LADY MILLION DUO 60ml cu comanda online

Rasfata-te cu acest Set parfumuri Paco Rabanne LADY MILLION DUO 60ml si te vei face remarcat/a rapid la fiecare eveniment. Cadou pentru tine sau pentru cineva drag, un Set parfumuri Paco Rabanne originale este intotdeauna o achizitie inteleapta

VEZI PRET

Caracteristici Set parfumuri Paco Rabanne LADY MILLION DUO 60ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Set parfumuri Paco Rabanne
Id Produs: PPAEPRABN1244203

ux, indrazneala si putere. O poveste despre viata pe covorul rosu, traita in cele mai inalte cercuri, aventura si suspans,Paco Rabanne Lady Million Prive. O apa de parfum ce invaluie pielea in esente irezistibile de lamaie, zmeura si note de neroli, presarata cu floare de portocal african, gardenie si iasomie luxurianta, subliniate de baza de miere alba. Acum in setul de calatorie duo.

Brand: Paco Rabanne
Colectie: LADY MILLION DUO 60ml

Fiecare dintre noi are un parfum drag, iar brand-ul de parfumuri Paco Rabanne originale dispune de o linie impresionanta de creatii de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi Set parfumuri Paco Rabanne online.

Daca iti doresti un parfum Paco Rabanne rezistent pentru un o iesire mai speciala, atunci acest set cadou LADY MILLION DUO 60ml este cea mai potrivita alegere.

Alege sa cumperi online Set parfumuri Paco Rabanne LADY MILLION DUO 60ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: