Set parfumuri Paco Rabanne LADY MILLION DUO SET 60ml cu comanda online

Rasfata-te cu acest Set parfumuri Paco Rabanne LADY MILLION DUO SET 60ml si te vei face remarcat/a rapid la fiecare eveniment. Cadou pentru tine sau pentru cineva drag, un Set parfumuri Paco Rabanne originale este intotdeauna o achizitie inteleapta

VEZI PRET

Caracteristici Set parfumuri Paco Rabanne LADY MILLION DUO SET 60ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Set parfumuri Paco Rabanne
Id Produs: PPARABN1373700

Paco Rabanne Lady Million este o poveste de succes despre femeia independentă, puternică profesional și emoțional, o doamnă în adevăratul sens al cuvântului. Fin și elegant, de o discreție aparte, Lady Million se rescrie cu fiecare femeie care îl poartă. Esența delicată și seducătoare în același timp, se păstrează într-un recipient prețios în formă de diamant, o proiecție a unei lumi a simțurilor și a rasfățului dus până la extrem. Cu tonuri delicioase de miere, amestecate cu flori de portocal, paciuli și gardenie, Paco Rabanne Lady Million se remarcă și o remarcă pe doamna din tine. Setul conține două parfumuri.

Brand: Paco Rabanne
Colectie: LADY MILLION DUO SET 60ml

Fiecare dintre noi are un parfum drag, iar brand-ul de parfumuri Paco Rabanne originale dispune de o linie impresionanta de creatii de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi Set parfumuri Paco Rabanne online.

Daca iti doresti un parfum Paco Rabanne rezistent pentru un o iesire mai speciala, atunci acest set cadou LADY MILLION DUO SET 60ml este cea mai potrivita alegere.

Alege sa cumperi online Set parfumuri Paco Rabanne LADY MILLION DUO SET 60ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: