Set parfumuri Roberto Cavalli PARADISO XMAS SET 225 ML 225ml cu comanda online

Rasfata-te cu acest Set parfumuri Roberto Cavalli PARADISO XMAS SET 225 ML 225ml si te vei face remarcat/a rapid la fiecare eveniment. Cadou pentru tine sau pentru cineva drag, un Set parfumuri Roberto Cavalli originale este intotdeauna o achizitie inteleapta

VEZI PRET

Caracteristici Set parfumuri Roberto Cavalli PARADISO XMAS SET 225 ML 225ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Set parfumuri Roberto Cavalli
Id Produs: PPAEPCAVA1215349

Setul Roberto Cavalli Paradiso Xmas contine apa de parfum, gelul de dus si lotiunea parfumata pentru corp. Acest val parfumat te face sa visezi la o gradina insorita din Italia, pe coasta superba a Marii Mediterane. Prin melanjul floral fructat, irezistibil, dar fara excese, parfumul pune in lumina feminitatea naturala si puterea de seductie.

Brand: Roberto Cavalli
Colectie: PARADISO XMAS SET 225 ML 225ml

Fiecare dintre noi are un parfum drag, iar brand-ul de parfumuri Roberto Cavalli originale dispune de o linie impresionanta de creatii de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi Set parfumuri Roberto Cavalli online.

Daca iti doresti un parfum Roberto Cavalli rezistent pentru un o iesire mai speciala, atunci acest set cadou PARADISO XMAS SET 225 ML 225ml este cea mai potrivita alegere.

Alege sa cumperi online Set parfumuri Roberto Cavalli PARADISO XMAS SET 225 ML 225ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: