Set parfumuri Victoria's Secret BOMBSHELL SET 450ml cu comanda online

Rasfata-te cu acest Set parfumuri Victoria’s Secret BOMBSHELL SET 450ml si te vei face remarcat/a rapid la fiecare eveniment. Cadou pentru tine sau pentru cineva drag, un Set parfumuri Victoria’s Secret originale este intotdeauna o achizitie inteleapta

VEZI PRET

Caracteristici Set parfumuri Victoria’s Secret BOMBSHELL SET 450ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Set parfumuri Victoria’s Secret
Id Produs: PBABLVICT1271927

Setul Bombshell conține un gel de duș, o loțiune și un spray de corp toate într-un adorabil portfard roz. Aroma acestora este mistică datorită fructului pasiunii, bujorului și orhideei vanilate. Curăță-ți pielea cu gelul de duș și pregătește-o pentru o hidratare și catifelare intensă cu loțiunea de corp. Pentru reîmprospătare pe parcursul zilei poți folosi spray-ul de corp, iar pielea ta va arăta uluitor.

Brand: Victoria’s Secret
Colectie: BOMBSHELL SET 450ml

Fiecare dintre noi are un parfum drag, iar brand-ul de parfumuri Victoria’s Secret originale dispune de o linie impresionanta de creatii de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi Set parfumuri Victoria’s Secret online.

Daca iti doresti un parfum Victoria’s Secret rezistent pentru un o iesire mai speciala, atunci acest set cadou BOMBSHELL SET 450ml este cea mai potrivita alegere.

Alege sa cumperi online Set parfumuri Victoria’s Secret BOMBSHELL SET 450ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: