Set parfumuri Yves Saint Laurent BLACK OPIUM 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu acest Set parfumuri Yves Saint Laurent BLACK OPIUM 100ml si te vei face remarcat/a rapid la fiecare eveniment. Cadou pentru tine sau pentru cineva drag, un Set parfumuri Yves Saint Laurent originale este intotdeauna o achizitie inteleapta

VEZI PRET

Caracteristici Set parfumuri Yves Saint Laurent BLACK OPIUM 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Set parfumuri Yves Saint Laurent
Id Produs: PPAEPYSLA1194747

O reinterpretare glam rock a laturii intunecate, misterioase a brandului Yves Saint Laurent, Black Opium este parfumul perfect pentru femeile energice si pasionale. Compozitia se deschide cu note proaspete de piper roz si floare de portocal, continua cu un val de adrenalina intr-o inima de cafea tare si lasa in urma acorduri dulci si senzuale de vanilie si un buchet gurmand de flori albe.

Brand: Yves Saint Laurent
Colectie: BLACK OPIUM 100ml

Fiecare dintre noi are un parfum drag, iar brand-ul de parfumuri Yves Saint Laurent originale dispune de o linie impresionanta de creatii de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi Set parfumuri Yves Saint Laurent online.

Daca iti doresti un parfum Yves Saint Laurent rezistent pentru un o iesire mai speciala, atunci acest set cadou BLACK OPIUM 100ml este cea mai potrivita alegere.

Alege sa cumperi online Set parfumuri Yves Saint Laurent BLACK OPIUM 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: