Set parfumuri Yves Saint Laurent LA NUIT DE L'HOMME SET 200ml cu comanda online

Rasfata-te cu acest Set parfumuri Yves Saint Laurent LA NUIT DE L’HOMME SET 200ml si te vei face remarcat/a rapid la fiecare eveniment. Cadou pentru tine sau pentru cineva drag, un Set parfumuri Yves Saint Laurent originale este intotdeauna o achizitie inteleapta

VEZI PRET

Caracteristici Set parfumuri Yves Saint Laurent LA NUIT DE L’HOMME SET 200ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Set parfumuri Yves Saint Laurent
Id Produs: PPAYSLA1332691

La Nuit De L’Homme spune povestea unui bărbat absolut irezistibil, care, plin de șarm, rafinament și putere, cucereste orice femeie în calea lui. Ambalajul simplu, în linii drepte, dure, dar elegante transmite forța devastatoare a bărbatului nocturn, care poate seduce orice femeie numai printr-o privire. Tensiunea se remarca și în compoziția parfumului La Nuit De L’Homme, un melanj interesant între un început fresh dat de cardamom și bergamotă și un finish prețios oferit de atingerile de lavandă, vetiver și chimion. Acest set este perfect pentru un cadou conținând un parfum, un balsam after shave și un gel de duș.

Brand: Yves Saint Laurent
Colectie: LA NUIT DE L’HOMME SET 200ml

Fiecare dintre noi are un parfum drag, iar brand-ul de parfumuri Yves Saint Laurent originale dispune de o linie impresionanta de creatii de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi Set parfumuri Yves Saint Laurent online.

Daca iti doresti un parfum Yves Saint Laurent rezistent pentru un o iesire mai speciala, atunci acest set cadou LA NUIT DE L’HOMME SET 200ml este cea mai potrivita alegere.

Alege sa cumperi online Set parfumuri Yves Saint Laurent LA NUIT DE L’HOMME SET 200ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: