Apa de Parfum Ajmal UNVEIL CONCENTRATED 10 ML 10ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Ajmal UNVEIL CONCENTRATED 10 ML 10ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Ajmal este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Ajmal UNVEIL CONCENTRATED 10 ML 10ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Ajmal
Id Produs: PPAEPAJMA4522

Conform filozofiei Ajmal, poti calatori in timp si spatiu cu ajutorul parfumului potrivit, precum mirosul trezeste amintiri de mult uitate. Ajmal Unveil Concentrated este o esenta gurmanda ce mixeaza cu maiestrie note florale si fructate, intr-un amestec precum o explozie de ingrediente, ce dezvaluie treptat senzatii inspirate din fabuloasa lume orientala.

Brand: Ajmal
Colectie: UNVEIL CONCENTRATED 10 ML 10ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Ajmal dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Ajmal online.

Daca iti doresti un parfum Ajmal rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum UNVEIL CONCENTRATED 10 ML 10ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Ajmal UNVEIL CONCENTRATED 10 ML 10ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: