Apa de Parfum Dior J'ADORE L'OR ESSENCE DE PARFUM SPRAY 40ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Dior J’ADORE L’OR ESSENCE DE PARFUM SPRAY 40ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Dior este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Dior J’ADORE L’OR ESSENCE DE PARFUM SPRAY 40ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Dior
Id Produs: PPAEPDIOR1274628

J’ Adore Dior L’Or Essence Parfum Spray este un elixir compus din doua ingrediente rare, tuberoza Indiana si vanilie din Tahiti, care duc mai departe traditia originalului parfum J’Adore Dior, sporindu-i notele de trandafir de mai, iasomie si ylang-ylang.O puternica aroma floral exotica care asteapta sa-ti invaluie pielea intr-un nor de parfum, un abur pretios si racoritor.

Brand: Dior
Colectie: J’ADORE L’OR ESSENCE DE PARFUM SPRAY 40ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Dior dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Dior online.

Daca iti doresti un parfum Dior rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum J’ADORE L’OR ESSENCE DE PARFUM SPRAY 40ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Dior J’ADORE L’OR ESSENCE DE PARFUM SPRAY 40ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: