Apa de Toaleta Kenzo TOTEM BLUE 50 ML 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Kenzo TOTEM BLUE 50 ML 50ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Kenzo este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Kenzo TOTEM BLUE 50 ML 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Kenzo
Id Produs: PPAETKENZ1134370

Kenzo Totem Blue Eau De Toilette face parte din proaspata colectie Totem, plina de energie si culoare, ce te poarta intr-o irezistibila calatorie parfumata in jurul lumii. Colectia iti promite noi combinatii aromatice care se potrivesc perfect personalitatii tale originale, creative. Blue este o compozitie lemnos-florala, cu un debut surprinzator de ananas suculent, ce se dizolva usor intr-o inima condimentata de cardamom. Baza calda aduce note bogate, durabile de lemn de cedru.

Brand: Kenzo
Colectie: TOTEM BLUE 50 ML 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Kenzo dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Kenzo online.

Daca iti doresti un parfum Kenzo rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta TOTEM BLUE 50 ML 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Kenzo TOTEM BLUE 50 ML 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: