Apa de Parfum Dior MISS DIOR ROLLER PEARL ABSOLUTELY BLOOMING 20ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Dior MISS DIOR ROLLER PEARL ABSOLUTELY BLOOMING 20ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Dior original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Dior MISS DIOR ROLLER PEARL ABSOLUTELY BLOOMING 20ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Dior
Id Produs: PPAEPDIOR1292589

Miss Dior Absolutely Blooming Roller Pearl este solutia perfecta pentru retusari ale parfumului sau pentru calatorii, avand avantajul minunat de a fi foarte precis. Atingerea matasoasa a perlei roll on va aplica textura delicata pe piele. Parfumul proaspat de fructe de padure rosii, trandafiri,bujori si iasomie Grasse se sprijina pe o baza senzuala de vanilie si mosc.

Brand: Dior
Colectie: MISS DIOR ROLLER PEARL ABSOLUTELY BLOOMING 20ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Dior dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Dior online.

Daca iti doresti un parfum Dior rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum MISS DIOR ROLLER PEARL ABSOLUTELY BLOOMING 20ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Dior MISS DIOR ROLLER PEARL ABSOLUTELY BLOOMING 20ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: