Apa de Parfum Estée Lauder MODERN MUSE LE ROUGE 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Estée Lauder MODERN MUSE LE ROUGE 100ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Estée Lauder este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Estée Lauder MODERN MUSE LE ROUGE 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Estée Lauder
Id Produs: PPAEPELAU1141732

Estee Lauder Modern Muse Le Rouge Eau de Parfum este sexy, provocator, indraznet si original, exact ca tine. Compozitia incantatoare floral-orientala se deschide cu note superbe de fructe de padure, piper roz si sofran, invaluite apoi intr-o inima de trandafir bulgaresc, magnolie si iasomie. Baza este bogata, luxurianta, cu acorduri de patchouli, vetiver si tonuri irezistibile de vanilie de Madagascar.

Brand: Estée Lauder
Colectie: MODERN MUSE LE ROUGE 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Estée Lauder dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Estée Lauder online.

Daca iti doresti un parfum Estée Lauder rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum MODERN MUSE LE ROUGE 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Estée Lauder MODERN MUSE LE ROUGE 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: