Apa de Parfum Issey Miyake L'EAU D'ISSEY ABSOLUE 50 ML 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Issey Miyake L’EAU D’ISSEY ABSOLUE 50 ML 50ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Issey Miyake original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Issey Miyake L’EAU D’ISSEY ABSOLUE 50 ML 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Issey Miyake
Id Produs: PPAEPIMIK1017005

Nimic nu se compara cu pasiunea emanata de aroma imbietoare a parfumului L’Eau D’Issey Absolue dedicat femeilor! Mirosul acestui parfum este inspirat de lumina degajata de soare la asfintit si florile de „Regina noptii” care infloresc pe timp de noapte. Imbratisati cu intreg trupul parfumul Absolue ca pe un buchet de lumina nestinsa si pasiune pentru frumusete si senzualitate. Fiti propria regina a noptii cu pafumul L’Eau D’Issey Absolue!

Brand: Issey Miyake
Colectie: L’EAU D’ISSEY ABSOLUE 50 ML 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Issey Miyake dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Issey Miyake online.

Daca iti doresti un parfum Issey Miyake rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum L’EAU D’ISSEY ABSOLUE 50 ML 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Issey Miyake L’EAU D’ISSEY ABSOLUE 50 ML 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: