Apa de Parfum Lancôme TRESOR MIDNIGHT ROSE 75ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Lancôme TRESOR MIDNIGHT ROSE 75ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Lancôme este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Lancôme TRESOR MIDNIGHT ROSE 75ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Lancôme
Id Produs: PPAEPLANC517994

Varianta pasionala a predecesorului Tresor in Love, parfumul Midnight Rose, o aparitie seducatoare intr-un elegant flacon purpuriu, deschide un nou episod al acelei iubiri pariziene, inflacarata, imposibila, dar cu atat mai tentanta, pe care o poti savura pe pielea catifelata, atinsa de petale de trandafir si urme fine de bujor si iasomie. Notele de baza sunt mai blande, vanilia, cedrul si misteriosul mosc reprezentand linistea dinaintea furtunii pasionale creata de acordurile de zmeura si trandafir. Lancôme a ales-o ca imagine pentru parfumul Tresor Midnight Rose pe Emma Watson, un exemplu de feminitate si indrazneala la varsta marilor iubiri patimase.

Brand: Lancôme
Colectie: TRESOR MIDNIGHT ROSE 75ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Lancôme dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Lancôme online.

Daca iti doresti un parfum Lancôme rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum TRESOR MIDNIGHT ROSE 75ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Lancôme TRESOR MIDNIGHT ROSE 75ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: