Apa de Parfum Thierry Mugler ANGEL 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Thierry Mugler ANGEL 50ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Thierry Mugler este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Thierry Mugler ANGEL 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Thierry Mugler
Id Produs: PPAEPMUGL006069

Celebrul Angel, primul parfum lansat de Thirry Mugler, este o recomandare plina, capabila sa readuca la viata amintiri pe care le credeati pierdute, pentru zile in care frumusetea experientelor traite este mai puternica decat oricand. Cu un mix minunat, jucaus la inceput, dar tot mai intens pe masura ce parfumul cucereste pielea, Thierry Mugler Angel e si castigatorul trofeului FiFi Award Hall of Fame, in 2007. Si are de ce! Il recomanda povestea pe care o spune si “distributia” din care fac parte arome precum cele de miere, coconut, vanilie, ambra, patchouli, ciocolata neagra, mure si caramel!

Brand: Thierry Mugler
Colectie: ANGEL 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Thierry Mugler dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Thierry Mugler online.

Daca iti doresti un parfum Thierry Mugler rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum ANGEL 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Thierry Mugler ANGEL 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: