Set parfumuri Givenchy LIVE IRRESISTIBLE SET 150ml cu comanda online

Rasfata-te cu acest Set parfumuri Givenchy LIVE IRRESISTIBLE SET 150ml si te vei face remarcat/a rapid la fiecare eveniment. Cadou pentru tine sau pentru cineva drag, un Set parfumuri Givenchy originale este intotdeauna o achizitie inteleapta

VEZI PRET

Caracteristici Set parfumuri Givenchy LIVE IRRESISTIBLE SET 150ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Set parfumuri Givenchy
Id Produs: PPAEPGIVE1301981

Un cadou inspirat pentru cea mai bună prietenă sau pentru tine însăți, Live Irrésistible este mai mult decât un parfum, un mesaj despre viață și fericire: trăiești o singură dată, deci astăzi este o zi perfectă pentru a începe o viață irezistibilă! Profită de șansă și trezește-ți simțurile cu această aromă încântătoare ce te va face să vezi viața în roz strălucitor. Compoziția se deschide cu un mix surprinzător de ananas si trandafir roșu, apoi aduce tonuri picante de piper, doar pentru a se lăsa purtată către o mare senzuală de mosc și chihlimbar. Setul conține o apă de parfum, o loțiune de corp și un portfard.

Brand: Givenchy
Colectie: LIVE IRRESISTIBLE SET 150ml

Fiecare dintre noi are un parfum drag, iar brand-ul de parfumuri Givenchy originale dispune de o linie impresionanta de creatii de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi Set parfumuri Givenchy online.

Daca iti doresti un parfum Givenchy rezistent pentru un o iesire mai speciala, atunci acest set cadou LIVE IRRESISTIBLE SET 150ml este cea mai potrivita alegere.

Alege sa cumperi online Set parfumuri Givenchy LIVE IRRESISTIBLE SET 150ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: