Apa de Parfum Victoria's Secret NIGHT 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Victoria’s Secret NIGHT 100ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Victoria’s Secret este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Victoria’s Secret NIGHT 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Victoria’s Secret
Id Produs: PPAEPVICT1100540

Victoria’s Secret Night este un parfum inspirat de o noapte plina de aventuri pe care oricine o poate experimenta, precum noaptea in oras a unui supermodel, plina de distractii, entuziasm si lucruri imprevizibile! De ce sa nu te relaxezi putin precum superba Adriana Lima si sa te lasi in voia unor momente emotionante pe note de iasomie, orhidee, mar, violete, zmeura si mosc.

Brand: Victoria’s Secret
Colectie: NIGHT 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Victoria’s Secret dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Victoria’s Secret online.

Daca iti doresti un parfum Victoria’s Secret rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum NIGHT 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Victoria’s Secret NIGHT 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: