Apa de Toaleta Diesel FUEL FOR LIFE HE 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Diesel FUEL FOR LIFE HE 50ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Diesel este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Diesel FUEL FOR LIFE HE 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Diesel
Id Produs: PPADIES1370027

Noul Fuel for Life de la Diesel este o apă de toaletă lemnoasă, replică a vechiului Fuel for Life Homme. Este un parfum aromatic, masculin și lemnos. Are ca note de vârf grapfrut și anason, la mijloc sunt întâlnite zmeură și lavandă, iar la bază are note lemnoase și heliotrop.

Brand: Diesel
Colectie: FUEL FOR LIFE HE 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Diesel dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Diesel online.

Daca iti doresti un parfum Diesel rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta FUEL FOR LIFE HE 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Diesel FUEL FOR LIFE HE 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: