Apa de Toaleta Givenchy DAHLIA DIVIN EAU INITIALE 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Givenchy DAHLIA DIVIN EAU INITIALE 50ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Givenchy este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Givenchy DAHLIA DIVIN EAU INITIALE 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Givenchy
Id Produs: PPAETGIVE1301278

Dahlia Divin Eau Initiale este un parfum destinat femeilor misterioase și încrezătoare în sine. Moscul și lemnul de santal creează o bază perfectă pentru notele mijlocii florale dintre care se disting magnolia, lotusul, trandafirul și iasomia. Parfumul te întâmpină demn cu note intense de bergamotă și portocală sângerie învăluindu-ți toate simțurile. Accentuează-ți senzualitatea și feminitatea cu noul Dahlia Divin Eau Initiale.

Brand: Givenchy
Colectie: DAHLIA DIVIN EAU INITIALE 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Givenchy dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Givenchy online.

Daca iti doresti un parfum Givenchy rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta DAHLIA DIVIN EAU INITIALE 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Givenchy DAHLIA DIVIN EAU INITIALE 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: