Apa de Toaleta Givenchy LIVE IRRESISTIBLE BLOSSOM CRUSH 75ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Givenchy LIVE IRRESISTIBLE BLOSSOM CRUSH 75ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Givenchy este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Givenchy LIVE IRRESISTIBLE BLOSSOM CRUSH 75ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Givenchy
Id Produs: PPAETGIVE1293594

Givenchy Live Irresistible Blossom Crush este un parfum care si-a propus sa te faca sa te indragostesti de persoana care il poarta! In primul rand, sticla are un design ingenios, original, fiind decorata cu tintele ce au devenit deja o emblema a casei. In al doilea rand, spontaneitatea este cuvantul cheie al acestui parfum, tradusa zglobiu in note de trandafiri, bujori, si condimentata cu cacao… greu astfel ca cineva sa-i reziste

Brand: Givenchy
Colectie: LIVE IRRESISTIBLE BLOSSOM CRUSH 75ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Givenchy dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Givenchy online.

Daca iti doresti un parfum Givenchy rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta LIVE IRRESISTIBLE BLOSSOM CRUSH 75ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Givenchy LIVE IRRESISTIBLE BLOSSOM CRUSH 75ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: