Apa de Toaleta Kenzo L'EAU KENZO POUR HOMME 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Kenzo L’EAU KENZO POUR HOMME 50ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Kenzo este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Kenzo L’EAU KENZO POUR HOMME 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Kenzo
Id Produs: PPAKENZ1181160

Inspirat de fluiditatea și prospețimea apei, dar și de proprietatea acesteia de a oferi viață, Kenzo realizează un parfum versatil și energizant pentru bărbatul dinamic. L’Eau Pour Homme are o compoziție vibrantă de citrice, note acvatice și verzi, esențe lemnoase de cedru și mosc ce elibereaza aventurierul din tine.

Brand: Kenzo
Colectie: L’EAU KENZO POUR HOMME 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Kenzo dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Kenzo online.

Daca iti doresti un parfum Kenzo rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta L’EAU KENZO POUR HOMME 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Kenzo L’EAU KENZO POUR HOMME 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: