Apa de Toaleta Thierry Mugler ANGEL EAU SUCREE 50 ML 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Thierry Mugler ANGEL EAU SUCREE 50 ML 50ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Thierry Mugler este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Thierry Mugler ANGEL EAU SUCREE 50 ML 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Thierry Mugler
Id Produs: PPAETMUGL1248429

Angel Eau Sucree este versiunea mai intensa a precedentului parfum Angel Thierry Mugler. Sub titulatura “Aveti grija cu ingerii !”, aceasta versiune noua a ultra-cunoscutului parfum pare sa simbolizeze toate contradictiile cu care ne intalnim atunci cand surprindem note gurmande de serbet de fructe rosii de padure, deliciousul desert merengue pe baza de bezea si vanilie, totul condimentat cu menta pentru a crea o calatorie cosmica spre locuri noi, necunoscute si tulburatoare.

Brand: Thierry Mugler
Colectie: ANGEL EAU SUCREE 50 ML 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Thierry Mugler dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Thierry Mugler online.

Daca iti doresti un parfum Thierry Mugler rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta ANGEL EAU SUCREE 50 ML 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Thierry Mugler ANGEL EAU SUCREE 50 ML 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: