Apa de Toaleta Valentino UOMO 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Valentino UOMO 50ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Valentino este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Valentino UOMO 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Valentino
Id Produs: PPAVALE1387770

Apa de toaletă Valentino Uomo a fost creată pentru a completa colecția de modă a casei Valentino. Cu acorduri dulci și lemnoase parfumul este elegant și creează o nouă dimensiune a masculinității cu note clasice și moderne. Parfumierul Oliver Polge a folosit ingrediente de cea mai înaltă calitate și a ales bergamotă și mirt pentru notele de vârf, alegând pentru inima parfumului cu note de ciocolată, alune și boabe de cafea prăjite alătui de cedru și piele la bază pentru un plus de masculinitate. Acest parfum este perfect pentru cei ce sunt în căutare de eleganță și rafinament.

Brand: Valentino
Colectie: UOMO 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Valentino dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Valentino online.

Daca iti doresti un parfum Valentino rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta UOMO 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Valentino UOMO 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: