Apa de Toaleta Valentino UOMO BORN IN ROMA 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Valentino UOMO BORN IN ROMA 100ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Valentino este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Valentino UOMO BORN IN ROMA 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Valentino
Id Produs: PPAVALE1412895

Găzduit într-o sticlă impunătoare decorată cu iconicele ținte Valentino, parfumul Uomo Born In Roma este inspirat de atmosfera, istoria și arhitectura somptuoasă a capitalei Italiei. O creație aromatică ce se deschide cu note puternice de vetiver și salvie, Uomo Born In Roma uimește cu impactul său masculin subliniat de ghimbir și sare marină. Pune-ți în evidență farmecul și misteriozitatea masculină cu parfumul Valentino Uomo Borin In Roma!

Brand: Valentino
Colectie: UOMO BORN IN ROMA 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Valentino dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Valentino online.

Daca iti doresti un parfum Valentino rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta UOMO BORN IN ROMA 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Valentino UOMO BORN IN ROMA 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: