Apa de Toaleta Yves Saint Laurent L'HOMME COLOGNE BLEUE 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Yves Saint Laurent L’HOMME COLOGNE BLEUE 100ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Yves Saint Laurent este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Yves Saint Laurent L’HOMME COLOGNE BLEUE 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Yves Saint Laurent
Id Produs: PPAETYSLA1293651

YSL L’Homme Cologne Bleue este considerat a fi intruchiparea a ceea ce este ‘cool’, exprimand atitudinea unui barbat increzator, care nu se teme sa isi asume riscuri si care poate sa isi pastreze calmul in acelasi timp. Albastru este culoarea apelor reci, iar barbatul Yves Saint Laurent este gata sa plonjeze in piscina vietii, condimentata cu note de piper negru, cardamom, menta, cimbru si cedru, reliefand o senzualitate rece.

Brand: Yves Saint Laurent
Colectie: L’HOMME COLOGNE BLEUE 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Yves Saint Laurent dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Yves Saint Laurent online.

Daca iti doresti un parfum Yves Saint Laurent rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta L’HOMME COLOGNE BLEUE 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Yves Saint Laurent L’HOMME COLOGNE BLEUE 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: