Contur ochi Yves Saint Laurent COUTURE KAJAL EYE PENCIL 01 3 Grame cu comanda online

Obtine un machiaj perfect cu un Contur ochi Yves Saint Laurent COUTURE KAJAL EYE PENCIL 01 3 Grame de calitate. Subliniaza intregul look folosind acest Contur ochi Yves Saint Laurent profesional menit sa iti imbunatateasca vizibil intregul look.

VEZI PRET

Caracteristici Contur ochi Yves Saint Laurent COUTURE KAJAL EYE PENCIL 01 3 Grame cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Contur ochi Yves Saint Laurent
Id Produs: PEMELYSLA1265393

Oferă ochilor tăi factorul wow cu Yves Saint Laurent COUTURE LIQUID EYELINER . Un accesoriu de frumusețe cu mult stil, ce-ți definește ochii și îți scoate în evidență machiajul cu finisajul pe care ți-l dorești: îndrăzneț, grafic sau romantic, mat, satinat sau scânteietor. Aplicatorul are un vârf foarte fin, ce îți permite o aplicare extrem de precisă, dintr-un singur gest. Formula ultra rezistentă este îmbogățită cu un complex triplu de creștere, pentru gene lungi, cu aspect sănătos. Culoarea de un negru intens își păstrează prospețimea pe toată durata zilei, fără să curgă sau să se estompeze.

Brand: Yves Saint Laurent
Colectie: COUTURE KAJAL EYE PENCIL 01 3 Grame

Nelipsit din trusa de machiaj al niciunei doamne sau domnisoare ce isi doreste un look deosebit acest Contur ochi Yves Saint Laurent rezistent este potrivit chiar si pentru ochii sensibili. Cumpara Contur ochi Yves Saint Laurent online si accentueaza-ti privirea ori de cate ori simti nevoia.

Un Contur ochi Yves Saint Laurent de calitate hipoalergenic ce confera un efect dramatic este primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti un look feminin. Alege sa cumperi Contur ochi Yves Saint Laurent COUTURE KAJAL EYE PENCIL 01 3 Grame la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: