Fard de obraz Dior ROUGE BLUSH 6.7gr ROSE MONTAIGNE 219 cu comanda online

Da o nota feminina machiajului cu un Fard de obraz Dior ROUGE BLUSH 6.7gr ROSE MONTAIGNE 219 profesional atunci cand vrei sa ai un look impecabil. Adopta o privire dramatica sau seducatoare, intr-o nuanta superba folosind un Fard de obraz Dior de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Fard de obraz Dior ROUGE BLUSH 6.7gr ROSE MONTAIGNE 219 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Fard de obraz Dior
Id Produs: PFOFODIOR1330354

Noile blush-uri Dior Rouge Blush te vor impresiona cu pigmentul lor intens și superb. Nuanțele sunt inspirate de către iconica gamă de rujuri Rouge Dior, iar intensitatea culorilor poate fi crescută gradual în funcție de preferințele tale. Dior Rouge Blush aduce trei finish-uri diferite: mat, satinat și strălucitor. Oferă-ți tenului o îmbujorare uimitoare de lungă durată cu Rouge Blush!

Brand: Dior
Colectie: ROUGE BLUSH 6.7gr ROSE MONTAIGNE 219

Prezent in orice trusa de make-up un Fard de obraz Dior rezistent ales intr-o nuanta corespunzatoare este indispensabil atunci cand vrei sa obtii un aer sofisticat.

Alege Fard de obraz Dior online menit sa iti infrumuseteze total machiajul, reusind sa creezi umbre si nuante delicate pentru un aspect precum al manechinelor de pe podium. Achizitioneaza Fard de obraz Dior ROUGE BLUSH 6.7gr ROSE MONTAIGNE 219 cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: